Valsos Cafe

189 Bayern München Tröja Jacint

5 years ago.

Loftus-Cheek har täckts tio gånger av England på seniornivå men står inför ett lopp mot tiden för att bevisa sin skicklighet mot Gareth Southgate inför Euro 2020.

24-åringen har dock tagit ett betydande steg framåt i sin återhämtning när han tränade med Frank Lampards trupp på Cobham på fredagen.

Barkley har kämpat med skador fotbollströjor på nätet den här säsongen och Chelsea mittfältare erkände till och med tidigare i år att han har tvingats träna med endast sin vänstra fot.Chelsea har fått ett lyft med mittfältaren Ruben Loftus-Cheek som återvände till träningen efter åtta månader på sidan.

Den största giveawayen finns på Barkleys analyssida på Strava, eftersom hans totala förflutna tid för hans löpning var en timme och fem minuter.

Men Barkley verkade inte ligga för långt efter Manchester United -stjärnan eftersom han spelade in en tid på 16 minuter och 11 sekunder. tottenham tröja

Flera Premier League-spelare har redan lagt ut sina bästa 5k löptider och många ligger bekvämt under 20-minutersmarkeringen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0